inloggen | registreren

gepersonaliseerde muziekbingo

1: de voorbereiding

De gepersonaliseerde muziekbingo heeft enkele voordelen ten opzichte van de standaard muziekbingo.
De gepersonaliseerde muziekbingo heeft onderstaande extra mogelijkheden:

  • Je kunt je eigen spotify afspeellijst aanleveren

    Stel zelf, of met de deelnemers van jouw muziekbingo, een spotifyafspeellijst met 75 nummers samen. Deel de link van deze lijst tijdens het stappenplan en wij zorgen dat jouw kaarten gegenereerd worden op basis van deze lijst. Zo kun je dus op basis van je eigen muziekvoorkeur je eigen muziekbingo organiseren. Denk hierbij aan:
    • een hollandse avond
    • een carnavalsavond
    • een ABBA-avond
    • een disco-avond

  • Je mag je eigen kleuren bepalen

    Organiseer je een muziekbingo voor je bedrijf, school, vereniging? Dan is er vast een logo beschikbaar voorzien enkele hoofdkleuren. Je hebt de mogelijkheid om de exacte kleuren te kiezen die staan voor het bedrijf, school, vereniging etc.

  • Je kunt je eigen logo uploaden voor in het midden van de bingokaarten

    Het logo van je vereniging, school, bedrijf, vriendengroep, studentenvereniging kan in het midden van elke kaart afgebeeld worden. Zo wordt de muziekbingo nog persoonlijker.

  • Je kunt je zelfgekozen teamnaam boven de muziekbingokaarten plaatsen

    Ook hier is het mogelijk om je bedrijfsnaam, verenigingsnaam, schoolnaam, familienaam en dergelijke boven elke muziekbingokaart vermelden.

  • Je kunt je bingokaarten op naam uitgeven

    Als je weet wie er allemaal meedoen met de bingo dan is het mogelijk om de kaarten te voorzien van de namen van de deelnemers. Zo krijgt elke deelnemer een kaart met daarop zijn/haar eigen naam. Persoonlijker kun je het niet maken.

check bingo

2: muziekbingo spelen

3: check bingo

Zowel het spelen van de muziekbingo als het checken van de muziekbingo werkt helemaal hetzelfde als bij de standaardmuziekbingo.

Ook bij het spelen van de bingo zal de teamnaam (bedrijf, school, vriendenclub, familie) en het geuploade logo in beeld zijn. En dat alles uiteraard in de kleurstelling van je eigen groep.

speel bingo

Zo kan het spelen van een gepersonaliseerde muziekbingo er uit zien. Zoals goed te zien is, is de kleurstelling tussen muziekbingokaarten en de omgeving waarmee je de bingo speelt volledig op elkaar afgestemd.

4: de kosten

De kosten voor de gepersonaliseerde muziekbingo zijn € 2,50 per bingokaart (deelnemer). Voor groepen groter dan 50 personen zijn staffelkortingen mogelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of via WhatsApp om de mogelijkheden te bespreken.

neem contact op via Whatsapp